Actueel

Webinars voor docenten en professionals

Nu meer dan ooit is het belangrijk op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen. Zowel de docent als de lerende professional heeft daarbij talloze keuzemogelijkheden. Bij Boom hoger onderwijs vindt u daarom vrij toegankelijke webinars om u op weg te helpen.

Webinars ter bevordering van uw eigen deskundigheid

U kunt zich nu inschrijven voor de eerste webinars. Volg ze waar u maar wilt. Zo wordt u in één uur bijgepraat door een professional op het gebied van begeleiding bij praktijkonderzoek (Nel Verhoeven) of de wereld van marketing 4.0 (Paul Postma). Tijdens de webinars kunt u vragen stellen. Ga in gesprek met de spreker én andere kijkers om met elkaar én van elkaar te leren.

 

Wat is een webinar?

Een webinar is een uitzending die u live kunt volgen vanachter een PC, laptop of tablet. Met de webinars van Boom hoger onderwijs wordt u in 50 minuten geïnformeerd over uiteenlopende onderwerpen/thema’s in het onderwijs. Tijdens de live uitzending heeft u de gelegenheid om vragen te stellen via een chat, kunt u meedoen aan een poll en informatie aanvragen.

 

Wat heb ik nodig om deel te nemen?

Webinars zijn makkelijk te volgen. Als u zich heeft ingeschreven bij een webinar, krijgt u enkele dagen voor het webinar een link via de mail toegestuurd. Door op deze link te klikken start het webinar en is al het werk gedaan. Er hoeft geen software gedownload te worden! Het enige wat u verder nodig heeft, is een computer met geluid en een stabiele internetverbinding.

 

Kan ik het webinar terugkijken?

Jazeker! Na afloop van het webinar kunt u het altijd weer terugkijken of het webinar delen met collega’s om de inspiratie en informatie te delen.