Boekhandel

De uitgaven van Boom uitgevers Amsterdam zijn te vinden in de grotere algemene boekhandel en in gespecialiseerde winkels en webshops. Wij zorgen graag samen met u als boekhandelaar voor een optimale titelpresentatie, bijvoorbeeld met promotiemateriaal op maat, en denken graag met u mee over een goed gevulde plank.  

estellen: CB

Vrijwel alle uitgaven van Boom uitgevers Amsterdam zijn te bestellen via het CB. In Vlaanderen kan besteld worden via Boekenbank of CBOnline. De boeken van Boom uitgevers Amsterdam worden zonder recht van retour geleverd, tenzij er speciale afspraken zijn gemaakt. Hebt u speciale inkoopwensen? Neem dan contact op met Laura Kemmink, sales manager boekhandel.

 

Beurzen en winkelbezoek

U vindt Boom uitgevers Amsterdam op de voor- en najaarsbeurzen van RDC en LibrisBlz. Een afspraak in de winkel, op een moment dat het u uitkomt, is uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor contact op met Laura Kemmink, sales manager boekhandel (contactgegevens onderaan deze pagina).

 

Aanbiedingscatalogus
Ieder voorjaar en najaar versturen wij onze aanbiedingscatalogus naar de boekhandels. Hebt u deze niet ontvangen? Vraag de meest recente catalogus gratis aan via info@boomamsterdam.nl, of bekijk hem online:   

 

Contact

Voor vragen over leveringen en verschijningsdata kunt u contact opnemen met onze afdeling binnendienst, via info@boomamsterdam.nl of +31 (020) 520 01 20.

 

Voor overige vragen, afspraken, leesexemplaren en promotieactiviteiten kunt u contact opnemen met Laura Kemmink, sales manager boekhandel, via l.kemmink@bua.nl of +31(0)20 - 521 81 41 / +31(0)6 29466693.

Neem contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor u als boekhandel kunnen betekenen? Neem contact op met onze sales manager boekhandel:

 

Laura Kemmink

l.kemmink@bua.nl

T +31 (0)20 521 81 41 

M +31 (0)6 29 46 66 93