Management en coaching

De management- en coachingsboeken van Boom uitgevers Amsterdam helpen managers, coaches en professioneel begeleiders zich te professionaliseren en specialiseren. Experts uit het werkveld publiceren bij ons over coaching, organisatieontwikkeling, leiderschap, strategisch en verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. 

Professioneler en efficiënter managen

Goed management kan een organisatie maken of breken. Hoe wordt de organisatie geleid door de mensen aan de top? Hoe worden veranderingen in goede banen geleid? Wat is de innovatiekracht van het bedrijf? Hoe gaat het om met risico's, de financiën en het personeel? Goed voorbeeld doet volgen: doe inspiratie op bij organisaties en auteurs die het klappen van de zweep kennen. Onze managementtitels motiveren om je team te professionaliseren, op een andere manier te gaan werken en laten zien hoe je een betere manager wordt.

 

Bekende namen uit de managementwereld die bij ons publiceren zijn: Taco Oosterkamp, Robert Cialdini, Gyuri Vergouw, Manfred Kets de Vries, Philip Kotler, Allard Droste en Cor Molenaar.

Must-haves voor coaches, trainers en professioneel begeleiders

Coaching is een razend populair vakgebied. Zo gek is dat niet, in deze tijd waarin steeds meer werk moet worden gedaan met minder mensen en in de helft van de tijd, waarin we steeds beter moeten worden in ons werk en waarin velen op zoek zijn naar antwoorden op de vraag: waar doen we het allemaal voor? Bij ons vind je boeken over coaching in alle soorten en maten. bijv. De Groot Werkvormenboeken 1&2, het Handboek coachen bij stress en burn-out en Coachen als professie.

Businezzlink: dé kennisbank op managementgebied

Businezzlink is de online kennisbank voor professionals. Hier kun je direct zoeken en ongelimiteerd lezen in honderden boeken, tools en artikelen geschreven door experts. Of het nu gaat om managementvaardigheden, vergadertechnieken, het maken van presentaties, persoonlijke ontwikkeling, solliciteren, verandermanagement, leidinggeven, of interim management: Businezzlink geeft professionals een ruime kennisvoorsprong.

'De tijd vliegt, zorg dus dat je zelf de piloot bent' - Coachingskalender

Coachlink, de coach voor coaches

Het online platform Coachlink is een kennisbank met ruim 2750 artikelen uit bijna 200 boeken. Hiermee heb je een schat aan informatie – toegankelijk via de cloud – uit complete boeken op het gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling. Abonnees hebben bovendien toegang tot werkvormensite MyMethods, waarmee je voor elke situatie een geschikte werkvorm vindt. 

 

Blijf op de hoogte

Bezoek Businezz.nl

Het boekenaanbod voor professionals, managers en coaches is gigantisch. Zie maar eens snel te vinden wat je nodig hebt. Daarom is er nu Businezz.

 

Businezz helpt jou, samen met de beste auteurs, aan de kennis die jou verder gaat helpen.

 

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

De 11 coachcompetenties in woord en beeld

Annemarie van der Meer & Marianne van der Pool
Bekijk

En jij

Jan-Jaap Lukas
Bekijk

Mooier werk

Luc Dorenbosch & Marc van Vuuren
Bekijk

Management

Issuedenken

Mayke van Keep en Sybrig van Keep
Bekijk