Management en coaching

De management- en coachingsboeken van Boom uitgevers Amsterdam helpen managers, coaches en professioneel begeleiders zich te professionaliseren en specialiseren. Experts uit het werkveld publiceren bij ons over coaching, organisatieontwikkeling, leiderschap, strategisch en verandermanagement en persoonlijke ontwikkeling. 

Professioneler en efficiƫnter managen

Onze managementtitels motiveren om je team te professionaliseren (Schaamteloos delegeren, Tools voor teams), op een andere manier te gaan werken (Briljante businessmodellen in food) en laten zien hoe je een betere manager wordt (Multipliers, Houston, we’ve got a problem). Bekende namen uit de managementwereld die bij ons publiceren zijn: Taco Oosterkamp, Robert Cialdini, Sasja Dirkse, Gyuri Vergouw, René Meijer, Lex Mulder, Manfred Kets de Vries, Philip Kotler en Cor Molenaar.

Must-haves voor coaches, trainers en professioneel begeleiders

Een van de bekendste uitgaven Coachingskalender 2018is de Coachingskalender, die al vijftien jaar zorgt voor dagelijkse inspiratie. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling verscheen onder meer de bestsellers Helweek en Genadeloos, de methode van de meest gedreven mental trainer van Noorwegen. In de boekenkast van de professionele hulpverlener mogen de veelgebruikte boeken Psychologische gespreksvoering en het Handboek Groepsdynamica niet ontbreken. Naast praktische basisboeken zoals Het Coachingsmethodenboek en Het groot coachboek vinden ook specialistische uitgaven als Coachen met paarden en Coaching bij kanker bij onze uitgeverij een podium.

"Elk probleem heeft een oplossing, anders is het geen probleem maar een feit." - Coachingskalender

Coachlink, de coach voor coaches

Het online platform Coachlink bedient coaches en andere professioneel begeleiders in de ‘cloud’: abonnees hebben altijd en overal toegang tot de inhoud van ruim 140 boeken over coaching en persoonlijke ontwikkeling. Bovendien krijgen zij gratis toegang tot het workshopprogramma, ontvangen zij elke week een nieuwsbrief en twee keer per jaar het Coachlink Magazine. In januari 2015 is Coachlink uitgeroepen tot winnaar van de LOF-prijs voor Vakinformatie.

Maak kennis met Coachlink in 2 minuten

Blijf op de hoogte van onze uitgaven en activiteiten

Bezoek Businezz.nl

Het kennisaanbod voor professionals, managers en coaches is gigantisch. Zie maar eens snel te vinden wat je nodig hebt. Daarom is er nu Businezz.

 

Businezz helpt jou, samen met de beste auteurs, aan de kennis die jou verder gaat helpen.

 

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Teamcoaching

Eric de Haan
Bekijk
Catalogus najaar 2017
Bekijk online